Latex handsken er den mest elastiske engangshandske vi udbyder. Den har en god pasform, som giver brugeren rigtig god komfort og føleevne. Den pudderfrie handske har en indvendig klorinering, hvilket medhjælper en blød og let påførsel.

 

Vores Latex-handsker er fremstillet af naturgummi af høj kvalitet, og er dermed et bæredygtigt valg. Ydermere er handsken allergivenlig, da naturgummi efterlader meget lavt restprotein. Er man allergisk overfor Latex, anbefaler vi vores Nitril Sensitive handsker i stedet for.
 
Latex-handsken har gode barriere-egenskaber overfor mikroorganismer, hvilket gør handsken eftertragtet især inde for sundhedssektoren. Vi udbyder latexhandsker med pudder, som er de eneste engangshandsker i sortimentet med pudder. De findes i forskellige størrelser.
 
RESISTENSGRADER FOR LATEX ENGANGSHANDSKER Nedbrydningen defineres som en reduktion af en eller flere af handskens fysiske egenskaber på grund af kemisk påvirkning. Mulige udfald af kemisk påvirking: handsken udvides, bliver hårdere/blødere/ tyndere, stivner, revner m.m.

 

OBS: Listen over resistensgrad er vejledende. Latex Resistensgrader (PDF)