Salgs & leveringsbetingelser

Priser
Alle priser er i danske kroner inklusive 25% moms.
Gleco tager forbehold for prisfejl, prisændringer, tastefejl og udsolgte varer.

Levering
Vi tilstræber at afsende varerne fra Gleco A/S, samme eller hverdagen efter ordremodtagelsen, med levering inden for 1-5 hverdage fra afsendelse. I tilfælde af bestillingsvarer kan der dog gå noget længere tid, men i så fald vil du blive kontaktet herom.

GLS Pakkeshop

På ordrer over 599,- er Pakkeshop fragtmetoden gratis.
På ordrer under 599,- beregner vi et fragtgebyr på kr. 49,- inkl. moms

Hjemmelevering

På ordrer over 599,- er hjemmelevering gratis.
På ordrer under 599,- beregner vi et fragtgebyr på kr. 69,- inkl. moms

I tilfælde af særlige/specielle ønsker til leveringsform kan der blive tale om ekstraordinære fragtgebyrer, dog ikke uden forudgående aftale.

Alle forsendelser sendes med fragtmand. Levering af varer fra Gleco anses for sket, når fragtmand har anmeldt forsendelsen på leveringsadressen. Risikoen for varer købt hos Gleco overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

NB: Vær opmærksom på, at der skal kvitteres ved modtagelse. Ved manglende kvittering tager posten/fragtmanden godset med retur, hvorefter det kan afhentes på nærmeste posthus/fragtcentral. Alternativt kan du give tilladelse til, at varerne må afleveres uden kvittering. Dette gøres under “Dine kommentarer” når du godkender ordren (step 4 i bestillingsforløbet). Levering, som efter købers ønske stilles uden kvittering, er for købers egen risiko ved eventuelle mangler eller beskadigelse.

Bestilling
Inden du afslutter et køb og godkender ordren, vil du altid få vist en oversigt over de varer, der bestilles.
Når du har gennemført din bestilling, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse på e-mail, der indeholder aftalen mellem dig og Gleco. Du vil sammen med dine varer modtage en faktura, som er den endelige prisaftale mellem dig og Gleco.

Betaling
Hos Gleco kan du betale med en række betalingskort. Det er gratis at benytte betalingskort, idet Gleco betaler alle gebyrer. Det er vigtigt, at du vælger den rigtige type af betalingskort, for at transaktionen kan gennemføres. Ved betaling bliver du bedt om at indtaste dit kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre. Data, der sendes i forbindelse med betaling med kreditkort, er krypterede (TLS), og kun Clearhaus og QuickPay kan læse disse. Hverken Gleco eller andre har mulighed for at læse dataene. Beløbet for dine varer trækkes den dag varerne afsendes.

Følgende betalingskort kan benyttes hos Gleco:

Visa
Visa/Dankort
Visa Electron/Dankort
MasterCard
MobilePay

Udland
De nævnte leveringsbetingelser gælder kun for levering i Danmark på lokationer med brofaste forbindelser (ekskl. Færøerne og Grønland). Ved levering til udlandet beregnes fragt afhængig af distination – kontakt os for nærmere information.

Ikke afhentede pakker

Forsendelsen er hos pakkeshoppen i mindst 14 dage, før den returneres til os.

Vi forbeholder os retten til at opkræve omkostningerne ved den håndtering, der sker med uafhentede pakker (returforsendelse, ekspeditionsomkostninger mv.).
Vi opkræver et gebyr på op til 100 DKK for de forsendelses- og administrationsomkostninger i forbindelse med uafhentede pakker.

Vær derfor opmærksom på, at hvis du fortryder et køb og ønsker at returnere varen, skal du først afhente pakken og derefter returnere pakken.
Samme vilkår gælder, hvis du har valgt hjemmelevering og nægtet modtagelse.

Fortrydelse og returnering
For køb foretaget via Gleco A/S webshop har du ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en af dig angiven tredjemand, dog ikke transportøren, får varerne i fysisk besiddelse, eller når fragtmanden har anmeldt forsendelsen på leveringsadressen. For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele os, Gleco A/S, Fabriksvangen 17, 3550 Slangerup, CVR-nr. DK12316801, tlf. 48195401, fax 48195402, e-mail gleco@gleco.dk, din beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring f.eks. ved postbesørget brev, fax eller e-mail. Du kan anvende denne standardfortrydelsesformular. Husk at oplyse referencenr. (ordrenr. fra din web-ordrebekræftelse), og medsend gerne kopi af hele web-ordrebekræftelsen.

Grundet varernes beskaffenhed som engangsvarer samt anvendelse i forbindelse med sundhed og hygiejneformål, tages varer med brudt emballage ikke retur, medmindre de er leveret forkert, eller der er tale om defekte varer. Ved returnering af varer i ubrudt og ikke beskadiget emballage, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur til gennemsyn. Nægter du at tage i mod varerne, når de kommer, forbeholder Gleco A/S sig ret til at opkræve et beløb svarende til returfragten. Reklamationsret i henhold til gældende lov.

Vi gennemfører tilbagebetaling som almindelig bankoverførsel, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i anden tilbagebetalingsform. Husk at oplyse bank, afdeling, registreringsnummer, kontonummer og fuldt navn på kontohaver. Du pålægges ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen. Du returnerer varerne eller afleverer dem til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret os om udøvelsen af aftalens fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne.