Her på siden tilbyder vi buksebleer til voksne mænd & kvinder. Vores blebukser er designet til begge køn og fås i flere forskellige størrelser med varierende sugeevne.

152,25 kr.217,00 kr.
158,55 kr.164,85 kr.
420,00 kr.450,00 kr.

Hvorfor vælge Buksebleer til voksne?

Vores buksebleer til voksne, fremstilles både til mænd & kvinder og er både velegnet til personer med let inkontinens, samt dem med svær inkontinens.

Alle vores blebukser er fremstillet i super blødt og åndbart materiale, hvor du altid er garanteret enorm høj kvalitet.

  • Man undgår urinlækager i ens bukser eller trusser
  • Bleen sørger for, at der ingen generende og gennemtrængende urinlugt kommer
  • Bleen holder kroppen tør og mindsker hudirritation
  • Vores blebukser er designet specielt til urininkontinens
  • Giver en god følelse af tryghed og sikkerhed

Buksebleen er formet som en hel elastisk underbuks og er selvsiddende. Blebukserne kan rives i stykker i siden og er derfor let og hurtig at fjerne efter brug. Alle vores buksebleer har integreret ble og underbuks, og vores varianter kommer i alt fra Let Inkontinens, til Svær Inkontinens. Bleerne har multi-lags absorberings-kerne med Super Absorbent Polymer, der sikrer hurtig absorbering og tørhed samt fjerner lugt.

Hvilke blebukser skal jeg vælge?


 
Når du tage valget mellem vores bleer til voksne, så skal du først se på, hvilken grad af inkontinens du er ramt af. Hos Gleco er vores udvalg af buksebleer voksne nemlig baseret på sugeevne, så det kommer an på, om du lider af let eller svær inkontinens.

Vores første bukseble ”ID Pants Active” har en sugeeve på 800 ml, som dermed er velegnet personer med en mild / let form for inkontinens. Denne model fås i både medium og large.

Vores Blebuks ”ID Pants Normal” har en sugeevne på 1150 ml, og er dermed også egnet til voksne som er ramt af let inkontinens.

Vores Blebuks ”Mobi Super” har en varierende sugeevne, som går fra 1320 ml til 1700 ml, alt efter hvilken størrelse du skal have. Denne voksenble er velegnet voksne mennesker med moderat til svær inkontinens.

Den sidste blebuks er ”Mobi Extra Plus” har en sugeevne på henholdsvis 1800 ml og 1950 ml. Denne bukseble er dermed egnet til voksen med svær inkontinens. Alle vores blebukser kan nemt og hurtigt tages af ved at rive siden op.