Her på siden har vi junior og baby bleer. Vores udvalg af bleer er alt fra nyfødte, til junior børn op til 15 års alderen. Hos Gleco stræber vi efter at gøre valget nemt og overskueligt for dig, da vi ved, at det kan være en jungle at finde de rette bleer til baby og junior børn.


Hvilke bleer bør du vælge?

For børn med ufrivillig urin-lækage, anbefaler vi også vores unisex-bind kombineret med vores fikseringsbuks, for maksimal komfort og diskretion. Denne kombination virker fantastisk og kan også fås her på vores webside.

Er du på udkig efter bleer til baby’er, skal du klikke på kategorien ”nyfødte”, hvor vi tilbyder bleer fra kvalitets mærket ”Freelife”. Her har vi modellerne Freelife Premature, Newborn, Mini, Midi og Maxi, som er designet til babyer fra 1 kg og op til 18 kg. Dermed bør du kunne finde lige netop den ble størrelse som du er på udkig efter.

Er du derimod på udkig efter bleer til lidt større børn? Her tilbyder vi også et stort udvalg af juniorbleer.

Klik en på den enkelte bleer for at læse nærmere omkring produktspecifikationerne. Fælles for alle vores bleer, er at de er fleksible, bløde og åndbare, som giver maksimal komfort for din baby eller barn. De er udstyret med bløde velcro-strips i hver side, som gør det nemt at justere pasningsformen, hvilket også gør påførslen og aftagelsen utrolig nem og bekvemmelig.

Behagelig bleer med god sugeevne

Vores bleer er fremstillet til at have en utrolig god sugeevne, men samtidig være tynde, fleksible og bløde at bære rundt på. Fordelen ved, at bleen har en god sugeevne, er at barnet ikke render rundt med en overdrevet våd ble, og samtidig behøver man ikke skifte ble ligeså hyppigt som med bleer med dårlig sugeevne.

Dette er naturligvis godt for forbrugeren, da bleen holder længere, og ikke dypper igennem til sengetøj og andet.

Hvor mange pakker baby bleer bør jeg købe ad gangen?

Vores pakker varierer meget i forhold til hvor mange babybleer de indeholder. Så det kommer først og fremmest an på, hvor mange bleer din baby bruger i døgnet.

Selvom det er meget forskellige hvor mange bleer en baby bruger, så siger man typisk 5-7 i gennemsnit om dagen. Så 1 pakke vil typisk række til 1 uge, så man bør nok komme 2-3 pakker ad gangen, for ikke at løbe pludseligt tør.