Her på siden tilbyder vi Ansigtsvisir i letvægt, som beskytter mod dråbebårne smittekilder. Dette visir kan justeres, og kan derfor sagtens anvendes sammen med briller.


Anti-dug ansigtsvisir i letvægt

Vores ansigtsvisir sikrer fuld beskyttelse for næse, mund og øjne. Egner sig både til hverdagsbrug, hvor visiret hjælper med at undgå stænk fra hoste og nys, og på den måde reducerer smitte fra andre mennesker, samt til dem som udfører kritiske opgaver. Visirets lette vægt sikrer høj komfort, og gør den behagelig at bære rundt på.

Vores ansigtsvisir er justerbart, og kan derfor sagtens anvendes sammen med briller. Da vores visir ikke dugger, er de ideele til dig, som bruger briiler. De leveres i pakker af 5 stk. Leveringen er med GLS og ofte dag til dag ved bestillinger inden kl.13:00 på hverdage. Vi tilbyder en variant af letsvægts visir i høj kvalitet, som yder god beskyttelse. Desuden tilbyder vi ekstra skærme til selvsamme visit. Klik ind på vores visir herover for at købe eller læse mere om det.
 

Reducér smittefaren med et visir til ansigtet

Med vores ansigtsvisirer minimerer du smittefaren, idet skærmen stopper dig fra at røre dig selv i ansigtet, hvilket ofte sker ubevidst og per automatik. Flere undersøgelser viser at mennesker rører sig i ansigtet ca. 23 gange i timen.

Ansigtsvisirerne kan bruges med og uden briller og mundbind. Ansigtsvisirets lette vægt, gør at de er komfortable at bære. Visirerne er Onesize, men kan nemt justeres i størrelsen til den enkelte bruger.

Visirerne er designet til at muliggøre bevægelser med op til 90° horisontalt og 45° vertikalt og kan derudover åbnes og lukkes. Ansigtsvisirerne kan nemt vaskes og afsprittes, som også bidrager til at beskytte sig selv mod smitte.