Type I & Type II Mundbind

Mundbindene er egnet til engangsbrug og skal derfor smides ud efter brug. Vi har både mundbind og operationsmasker som afviser op til 95% og 98% af alle bakterier. Vi tilbyder Mundbind af mærket SENSI hvor næsebøjlen er lavet i et miljøvenligt formbart plastmateriale frem for metal, for at undgå nikkelallergi.

For korrekt brug af vores mundbind / operationsmasker fra SENSI Mask skal næsebøjlen derfor trykkes sammen ved næseryggen, for at den sidder behageligt og tilsluttende omkring næsen.

De er fremstillet med et væskeafvisende yderlag og produceret af blødt og behageligt materiale som øger komforten for brugeren. Sensi Mask mundbindene indeholder desuden hverken latex, glasfibre eller nikkel. Vores mundbind er ideelle til brug i det offentlige rum, såsom lufthavne, butikker, indkøbscentre, offentlig transport m.m
 

CE Godkendte mundbind

Vores mundbind tilbydes både som Type II, Type IIR og Type I. Vores Mundbind er CE godkendte, og kan derfor anvendes ved flyrejser, butiksbesøg, offentligt transport og andre steder, hvor mundbind er påkrævet. Vores 3-lags CE Godkendte mundbind koster kun 2,- stykket, og sælges i æsker med 50 stk i hver. Lige nu, giver vi ved køb af minimum en æske mundbind, et gratis ansigtsvisir med. Ansigtsvirer bidrager ligeledes til at holde smitte og vira væk via luftvejene. Begge vores visir og mundbind er designet til at beskytte effektivt mod diverse sygdomme, som smitter via luftvejene.