Her på siden finder du vores udvalg af inkontinensbind & bleer til mænd med let til moderat inkontinens.


Solide og komfortable bleer til mænd

Vores bleer er designet specifikt til mænd med inkontinens. Vi tilbyder bleer til mænd i 2 forskellige størrelser og med 2 forskellige sugevner. Fælles for vores bleer er, at de er specielt produceret til mænd, hvor der er taget hensyn til mandens anatomi.

Inkontinensbindene absorberer og indlukker urinen hurtigt, således at overfladen forbliver tør, hvilket minimere risikoen for lækage. Desuden bleerne til mænd designet i konfortabelt & åndbart materiale, og kvaliteten naturligvis er af højeste standarder, dermed kan du være sikker på, at vores inkontinensbind føles behagelige mod huden.
 

Hvilken ble til mænd skal jeg vælge?

Når du vælger mellem vores bleer til mænd, skal du se på hvilken grad af inkontinens du lider af.

Vores model "ID For Men Level 2" er en ble, der er velegnet til mænd med let urin inkontinens. Denne ble til mænd har en sugeevne på 430 ml. Denne voksenble er til dig, som har svært ved at holde på vandet, når du griner, nyser, løfter eller hopper. Folk med dette bind oplever ofte, at det bare drypper lidt i ny og næ ved aktivitet, men altså ikke en fuld vandladning inden du når på toilettet.

Vore anden model "ID For Men Level 3" er et inkontinensbind, der er velegnet til moderat urin inkontinens. Denne voksenble har en stor sugeevne på 700 ml og den er dermed velegnet til dig, som ikke kan nå på toliettet mens at vandladningen sker, eller til dig om har vandladning mens du sover. Denne ble bliver sendt i pakker af 28 stk. Klik ind på produkterne, hvis du ønsker mere information omkring de forskellige bleer til mænd.